quizDames en heren,

Jongens en meisjes,

HET IS WEER ZOVER!

De OLVE kwis vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 december in de Andreas Vesalius school te Edegem.

Een avondje top-entertainment gegarandeerd voor slechts 5 euro (3 euro voor kinderen onder 18 jaar).

Ook niet-OLVE leden zijn meer dan welkom!

Alle info en het inschrijvingsformulier vind je HIER.

badmintonVanaf 18 november organiseert OLVE een 5-delige trainingsreeks op zondag voor beginners en recreanten. Zowel leden als (nog) niet-leden zijn welkom!

Deze trainingen worden afgestemd op de deelnemers en kunnen o.a. omvatten: basisslagen, bijschaven van de techniek, aanleren van wat meer gevorderde slagen en het verbeteren van de speltactiek (positie en beweging op het veld, aanval, verdediging enz..)

De reeks van 5 trainingen van 1 uur zal gegeven worden door Adriaan Debeuf (en 1 x door Luc Colijn) op zondag van 10 tot 11u. (+ 10 minuten vooraf te voorzien, voor wat opwarming) Data : 18/11 -25/11 - 02/12 - 09/12 - 16/12

Er wordt een bijdrage van 10€/persoon gevraagd, voor de volledige reeks van 5 lessen. (Betaling : contant bij de eerste les)

Heb je zelf interesse of ken je iemand die al jaren eigenlijk wel wil beginnen badmintonnen maar die eerste stap niet durft nemen, want “ik kan dat niet goed genoeg” of ken je een sportieveling die op zoek is naar een toffe sport, stuur dan een mailtje naar ledenadmin[at]olvebadminton.be

olve short 2Op woensdag 27 juni (laatste speeldag) werd in de heren kleedkamer een OLVE competitieshort (maat XL), inclusief bijhorende zakdoek, gevonden door Johan.

Ben jij de eigenaar en wil je graag herenigd worden met je favoriete kledingstuk? Neem dan rechtstreeks contact op met Johan of stuur een mailtje naar webmaster[at]olvebadminton.be.

 

gotMailBeste leden,

De lidgeldbrieven voor volgend seizoen werden dit weekend elektronisch verstuurd naar jullie e-mailadres. 

Niets ontvangen? Kijk zeker eerst eens in je Spam folder! Nog steeds niets? Stuur dan even een mailtje naar onze ledenadministratie (ledenadmin[at]olvebadminton.be).

Nieuw vanaf dit jaar is dat ieder lid een individuele brief ontvangt, meteen met het juiste bedrag op basis van zijn/haar statuut en speeldag. Wil je veranderen van statuut of speeldag? Stuur dan een mailtje naar onze ledenadministratie. Indien er nog plaats is op je gewenste speeldag, ontvang je van ons een nieuwe gepersonaliseerde berekening van je lidgeld.

Stop je met spelen bij OLVE? We zouden het ook dan sterk appreciëren moest je dit kort laten weten aan onze ledenadministratie.

Vergeet niet dat je recht hebt op 10 euro korting wanneer je betaalt VOOR 20 juli, dus snel zijn is de boodschap!